Lentesalon 2018

Posted by winnie on 9 februari, 2018 in Winnie |

Van 22 maart tot 22 april is in Kadmium op het Agathaplein de Lentesalon 2018 te bezichtigen. Natuurlijk doe ik ook weer mee! Het thema is Vrijheid Blijheid. Voor mij zijn vogels in de lucht het ultieme symbool van vrijheid. Ik heb met behulp van het medium Phototransfer een foto uit de krant overgebracht op olieverfpapier. Daar overheen/omheen plastic kaartjes uit verpakkingen van ledlampjes gerangschikt, superkitsch bandjes erop geplakt en door middel van stiksels met de naaimachine het papier op doek genaaid. De vrijheid die ik ervoer bij het maken van dit werk zie je terug in de materiaalkeuze (anything goes), de blijheid vloeit daaruit voort, versterkt door het frisse groen.

Copyright © 2010-2018 Atelier de Keizer All rights reserved.
Atelier de Keizer v1.1 theme from BuyNowShop.com.