Winnie

Welkom op mijn website!

Kunst, en met name zelf schilderen en collages maken, is een belangrijk deel van mijn leven. Dagelijks ben ik aan het werk in mijn atelier aan het Rietveld 49 of thuis in de Hopstraat 2 in Delft.

Mijn voorstellingen geven een geabstraheerde ‘werkelijkheid’ weer. Afhankelijk van het onderwerp is de voorstelling minder of meer abstract. Onderwerpen haal ik uit het dagelijks leven: krantenartikelen, foto’s, werk van andere kunstenaars, het landschap of de stad om mij heen.

Deze beelden werk ik met behulp van mijn levendige fantasie om tot een schilderij of collage.
In mijn schilderijen maak ik gebruik van diverse materialen:  ik meng zand door de verf, gebruik stukken hout, stenen, etcetera.

Omdat ik mijn fantasie loslaat op ‘de werkelijkheid’ zijn mijn schilderijen en collages zeer divers van stijl, afhankelijk van wat er zich in mijn hoofd afspeelt. Ik vind het leuk, maar ook belangrijk voor mijn creativiteit om qua stijl zo divers mogelijk te werken.

De prijzen van de schilderijen zijn richtprijzen. Hier kan altijd over gepraat worden. Vind je iets waanzinnig mooi, maar kan je de richtprijs niet betalen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. In overleg kan ik de prijs dan overeenstemmen met jouw budget.

Ik schilder ook in opdracht. Heb je een foto of een afbeelding waar je graag een schilderij van zou willen hebben, kan ik naar aanleiding van deze afbeelding een abstract schilderij maken. Vooraf bepalen we samen je wensen qua formaat, kleuren, prijs etcetera.

Ik ben participant bij Kadmium (Stichting Beeldende Kunsten Delft), Agathaplein 4 te Delft.

Kadmium

Een deel van mijn werk is te koop bij de HYPO Kunstsuper, Agathaplein 4 te Delft.

Bij de Kunstsuper vind je bijzondere objecten en producten, gemaakt door kunstenaars en ontwerpers uit Delft en omstreken. Het is een ontmoetingsplek waar regelmatig workshops en lezingen plaatsvinden.

In het café Barbaar kan je bovendien terecht voor een kop koffie of een glas wijn.

HYPO Kunstsuper
Heb je vragen, wil je een schilderij in het echt zien, of wil je reageren, aarzel dan niet mij te mailen!

Copyright © 2010-2018 Atelier de Keizer All rights reserved.
Atelier de Keizer v1.1 theme from BuyNowShop.com.