Winnie

Welkom op mijn website!

Kunst is een belangrijk deel van mijn leven. Dagelijks ben ik aan het werk in mijn atelier in de Noordstraat in Bodegraven. Ik maak collages, pop-up kaarten, collagekaarten, boekvouwkunst en af en toe een schilderij. ‘s Avonds zit ik op de bank met de kat op schoot te breien. In mijn atelier kan je mijn creaties komen bekijken en/of kopen.

De voorstellingen in mijn collages geven een andere ‘werkelijkheid’ weer. Afhankelijk van het onderwerp is de voorstelling minder of meer abstract, vervreemdend of grappig. Onderwerpen haal ik uit het dagelijks leven: krantenartikelen, foto’s, werk van andere kunstenaars, het landschap of de stad om mij heen.

Deze beelden werk ik met behulp van mijn levendige fantasie om tot een collage of schilderij.
In mijn schilderijen maak ik gebruik van mixed media: ik meng zand door de verf, gebruik stukken hout, stenen, etcetera. Zo worden mijn schilderijen ook een soort collages.

Omdat ik mijn fantasie loslaat op ‘de werkelijkheid’ zijn mijn schilderijen en collages zeer divers van stijl, afhankelijk van wat er zich in mijn hoofd afspeelt. Ik vind het leuk, maar ook belangrijk voor mijn creativiteit om qua stijl zo divers mogelijk te werken.

Wie stuurt er nog een kaart per post? Als je mijn pop-up kaarten of collagekaarten ziet, krijg je daar meteen de neiging toe. Iedere kaart is handgemaakt, daardoor zijn ze allemaal uniek. Gegarandeerd dat de ontvanger een glimlach krijgt bij het openen van de post!

Mijn breikunst is gemaakt met liefde en kwaliteitsgarens. Ik maak voornamelijk accessoires, zoals shawls, omslagdoeken, mutsen, polswarmers en hoofdbanden, af en toe een vest of een trui. Ik brei ook in opdracht.

Mijn atelier is een open atelier, waar je kunt binnenlopen om je creativiteit uit te leven. Te denken valt aan handwerken, knutselen, tekenen en schilderen. Inspiratie kan je opdoen in mijn collectie kunst- en pop-up boeken. Ook heb je de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van de aanwezige materialen, zoals de schildersezel, de naaimachine, verf, penselen, potloden, papier enzovoort. Mijn atelier heeft geen vaste openingstijden. Wil je zeker weten dat ik open ben, bel of mail me dan even.

Een deel van mijn werk is te koop bij de Kunstsuper Delft, Agathaplein 4 te Delft.

Bij de Kunstsuper vind je bijzondere objecten en producten, gemaakt door kunstenaars en ontwerpers uit Delft en omstreken. Het is een ontmoetingsplek waar regelmatig workshops en lezingen plaatsvinden.

In het café Barbaar kan je bovendien terecht voor een kop koffie of een glas wijn.

Kunstsuper Delft
Heb je vragen, wil je een werk in het echt zien, of wil je reageren, aarzel dan niet mij te mailen!

Copyright © 2010-2018 Atelier de Keizer All rights reserved.
Atelier de Keizer v1.1 theme from BuyNowShop.com.